CroTuners Forum // Cro Tuning / Cro Styling
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: "Iskustva" sa tehnickog pregleda!  (Posjeta: 8505 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goran_777
Član kluba

RIspekt: +0/-0

« Odgovor #45 na: Travanj 14, 2009, 09:43:24 »

da ukloniš kvarove prije stvarnog tehničkog Smiley
dobili smo od Afra neki letak za nešto slično tome, akcija proljetni servis?

s getzom ionako moram uskoro napravit servis sad na 45.ooo, zvat ću sutra da vidim o čemu se radi i usput naručit se gore, tehnički će isto brzo doć...
Evidentirano

kikiafro
Član kluba

RIspekt: +1/-0

proud and loud since 1978

« Odgovor #46 na: Travanj 15, 2009, 10:13:14 »

dobili smo od Afra neki letak za nešto slično tome, akcija proljetni servis?

s getzom ionako moram uskoro napravit servis sad na 45.ooo, zvat ću sutra da vidim o čemu se radi i usput naručit se gore, tehnički će isto brzo doć...
to ti je letak za besplatni pregled vozila, ništa posebno samo kontrola vozila (svijetla, tekućine, gume, opće stanje vozila,...) nešto kao kontrola pred tehnički. Idi iskoristi jer ti je akcija do kraja 4. mj. Smiley
Evidentirano
denister
Punopravni član

« Odgovor #47 na: Svibanj 04, 2009, 07:04:17 »

eto danas bio na tehničkom i sve pohvale uslugama "registar"
ljepo ostaviš auto i dokumente i prošetaš po tovaru Smiley a u međuvremenu oni sve riješe bez problema Wink
Evidentirano

Firechicken
Član kluba

RIspekt: +1/-2

Boca Cole ima veći obujam od vaših auta.. =P

« Odgovor #48 na: Svibanj 04, 2009, 07:32:23 »

sutra ih i ja hvalim Cheesy
Evidentirano

_____________Track Inspired | Street Ready______________

Prednji pogon je izmišljen da bi i ljudi koji neznaju, mogli vozit.. =D
sLi
Punopravni član

The Chemical Brother!

« Odgovor #49 na: Svibanj 04, 2009, 08:05:20 »

je ti pokazao strumfice Cheesy
Evidentirano

ed-gst
Član kluba

RIspekt: +1/-1

renault sport

« Odgovor #50 na: Svibanj 04, 2009, 09:51:26 »

ja bi htio pohvalit jednog svog prijatelja kojem sam odnio papire i ceko ga 10 min,kad se vratio uzo mi 50 kn za pivu i sve rjesio Cheesy
Evidentirano

hahah da nije bilo emanuela i drifta u subotu bi SR totalno bio zak***!  Grin

www.trojan-racers.com - prvi RSS forum
sax
Član kluba

RIspekt: +2/-0

« Odgovor #51 na: Siječanj 15, 2010, 09:04:12 »

PROBLEMI SA GUBLJENJEM NALJEPNICE TEHNIČKOG PREGLEDA ZALIJEPLJENE IZVAN VJETROBRANA
Veliki propust, nekompetencija ili način kako dodatno zaraditi na vozačima

Izuzetno velik broj vozača izgubio je sa vjetrobrana svojih vozila inače zakonom obaveznu naljepnicu tehničkog pregleda. Mala pravokutna naljepnica, koja je potvrda valjanog tehničkog pregleda vozila, a prema propisima se lijepi u gornji desni kut na vanjskoj strani vjetrobrana, velikom broju vozača jednostavno je otpala ove zime. Nekima je otpala kada su strugali led sa vjetrobrana, pa su zajedno s ledom ostrugali dio ili cijelu naljepnicu, a mnogima je na niskim temperaturama odletila sa vjetrobrana kao lišće sa drveća u jesen. Mnogi vozači se pitaju zašto se to dešava i što im je sada činiti. O neprikladnom načinu lijepljenja spomenute naljepnice s vanjske strane vjetrobrana već smo pisali u članku kolumni koja je objavljena u ljeto 2009. godine. Najme, od 1. lipnja 2009. godine unificirane su naljepnice, koje potvrđuju tehničku ispravnost vozila. No, po prvi put one se lijepe s vanjske, a ne s unutarnje strane vjetrobranskog stakla, u gornjem desnom kutu. Malo je tako jednostavnih promjena izazvalo toliko kontroverzi i kritika, kao ova. A radi se o jednostavnoj naljepnici, za koju (gotovo) svi misle da je trebalo zalijepiti s unutarnje strane vjetrobranskog stakla. Naljepnica potvrđuje tehničku ispravnost, a novi automobili trebaju napraviti tehnički pregled nakon dvije godine, a potom svake sljedeće. Pokazalo se da naljepnica nije izdržala ni pola godine, a nije izdržala i prvu jaku zimu. Postavlja se pitanje da li su stručnjaci Centra za vozila Hrvatske, koji su autori ovog rješenja, i dalje uvjereni da je to dobro rješenje?

Vozače upozoravamo da je vožnja vozila bez naljepnice prekršaj koji policija kažnjava 300 kuna. Zato, ako ste izgubili ili oštetili naljepnicu možete nabaviti novu odlaskom u bilo koju stanicu za tehnički pregled u kojoj treba predočiti samo prometnu knjižicu vozila kojom se dokazuje da vozilu tehnički pregled još uvijek vrijedi, te za novu naljepnicu treba platiti 8,47 kuna.

Evidentirano

Grad Trsat
golfijaner
Predsjednik kluba

VW mk1 GTI

« Odgovor #52 na: Siječanj 15, 2010, 09:36:17 »

meni je ta naljepnica prakticna jer ako netko s unutarnje strane zeli staviti traku/sjenilo ne mora na pola sajbe imati naljepnicu s unutarnje strane nego s vanjske.

mozda je dosta ljudi zalijepilo naljepnicu na prljavu podlogu..
Evidentirano

Trojan
Punopravni član

« Odgovor #53 na: Siječanj 15, 2010, 10:20:23 »

Kontrolori na tehničkom to lijepe.
Evidentirano
golfijaner
Predsjednik kluba

VW mk1 GTI

« Odgovor #54 na: Siječanj 15, 2010, 10:27:01 »

ovisi. ja ih pitam pa mi daju. istina da kazem da cu to fino pocistiti, oni kazu da sam picajzla ali ja sretan Cheesy

a svatko moze ocistiti auto prije tehnickog. ja ga uvijek ocistim jer dok je auto cist njemu je ugodnije raditi i nije tako strog. Smiley
Evidentirano

Xsara
Član kluba

RIspekt: +1/-0

Pamet u glavu, i PO GASU!!!

« Odgovor #55 na: Siječanj 15, 2010, 01:10:05 »

Ja registriram auto oko 16 god. i do sada mi nitko nije naljepio tu naljepnicu. Jesam je dobio, ali mi nitko nije ljepio. Sada mi je naljepio onaj striček na teh. i već je pola nema,.. A trebala bi izdržati do 10. -og mjeseca. Osobno mislim da je to totalna glupost, te nalje,. Neka riješe onaj znakić kako su imali Njemci prije na tablicama, ne znam da li imaju još uvjek.
Evidentirano

favorit extreme
Član kluba

« Odgovor #56 na: Siječanj 15, 2010, 01:12:47 »

Meni je barba na tehničkom zaljepio ali je prvo pošpricao sa sredstvom za pranje stakla , obrisao dobro papirom i zaljepio.Još se drži ali sutra ćemo vidjeti oće li ju bura otpuhati  Grin
Evidentirano
Ribica
Član kluba

« Odgovor #57 na: Siječanj 15, 2010, 02:46:42 »

meni je ta naljepnica prakticna jer ako netko s unutarnje strane zeli staviti traku/sjenilo ne mora na pola sajbe imati naljepnicu s unutarnje strane nego s vanjske.

mozda je dosta ljudi zalijepilo naljepnicu na prljavu podlogu..
zivio govornik!!
nikad mi je nisu zaljepili nit sam je ja ikad zaljepio na auto bila iznutra ili izvana!! dobijem ju stavim ju u prometnu i tamo se vozi godinu dana i onda je bacim!! i onda posudis curi auto i nju stopaju i onda os silnog straha nakon 7 godina ciste sajbe nakelji u panici naljepnicu iznutra naravno posred trake!! mamu joj je.........
Evidentirano

Boli kad ZNAS a ne mozes nista poduzeti jeli?? Znas ti na koga i sto se odnosi Smiley
davor-ri
Punopravni član

150 dB + club.....and counting (152,7dBzzzz)

« Odgovor #58 na: Ožujak 29, 2010, 12:06:03 »

khm khm khm

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2010_03_36_923.html

obrve obrve obrve
Evidentirano

OVAJ FORUM JE TOLIKO CENZURIRAN DA SU MI I POTPIS CENZURIRALI -LOL-

http://www.akomisalj.hr/index.html
golfijaner
Predsjednik kluba

VW mk1 GTI

« Odgovor #59 na: Ožujak 29, 2010, 12:27:01 »