CroTuners Forum // Cro Tuning / Cro Styling
 Str: 1 [2] 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: upisivanje dimenzija guma?  (Posjeta: 7548 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hrga
Punopravni član

RIspekt: +0/-0

« Odgovor #15 na: Veljača 11, 2007, 07:43:32 »

lagani osvrt vezano za temu...inace,meni u knjizici pise 185/60/14, na autu su 195/50/15 i zaustavi mene rija jednu lijepu vecer.pita on mene koje su to dimenzije,ja kazem...pita on mene sta pise u knjizici,ja kazem...kaze on meni "decko,morat ces skidati tablice"...ja kazem, "barba,auto je prosao tehnicki"...on meni," da,prosao je"...potom ja kazem "pa u cemu je onda problem"...on...misli,gleda...kaze,drugi put nema tolerancije..hvala, dovidjenja... Kiss

ne znaju oni ni sami  Grin sva sreća
Evidentirano
Turbak
Punopravni član

« Odgovor #16 na: Veljača 12, 2007, 12:26:03 »

a zašto uopče stati drotu kad te zaustavlja?Huh

mene su prošli vikend htjeli zaustaviti i pazi skužim ja njih i stanem 50ak metara ispred njih na cesti ostavim auto upaljen desni žmigavac upaljen a ja po plinu trkom doma(cca 1.5km), pijan ko šinja, ne stajem sve dok nisam do kreveta došel i zaspal, ujutro se budim i dolazim u garažu, auto lijepo parkiran, ključevi u bravi sve na svojem mjestu .....  i svi sretni veseli .......

a prije 3mj frend mi je imao momačku i opet lijepo ušlagiran od alkohola dolazim s autom pred garažu i napeljavam ga u rikverc u garažu ne primječujući da su garažna vrata zatvorena prislonim se sa branikom na vraa i guram vrata ali auto ne ulazi u garažu ...... i tak pokušavam 5 minuta dok mije naišla policijska patrola i onda su mi dečki auto ufurali u garaži i pomogli mi do sobe i ljepo otišli van tak da starci nisu ništ skužili  Cool ..... pokazali su se humanitarnima  Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

It doesn't matter if you win by an inch or a mile, winning is winning!

Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo,
nego trenutcima koji nam oduzmu dah.
Bravo
Gost
« Odgovor #17 na: Veljača 12, 2007, 01:52:53 »

a zašto uopče stati drotu kad te zaustavlja?Huh

Nemam riječi na ovo!!!!

Nego da nebi bilo nejasnoća, na prijašnji bravo sam stavio 205/50 16, standardna dimenzija je 175/65 14, otišao u stanicu za teh pregled i rekao da bi htio upisati te dimenzije u knjižicu da me murja ne zeza, platio 83 kn i stvar riješena, dimenzija je upisana pod napomene

A kad sam išao regat ovaj bravo na tehničkom sam rekao frajeru da mi također unese pod napomenu ove dimenzije i to je napravio bez problema, tako da se može i nije uopće zeznuto, ak vam se sad neda pričekajte regu i onda to napravite
Evidentirano
Fish
Punopravni član

« Odgovor #18 na: Oľujak 03, 2007, 12:27:47 »

Ja sam imao na astri 195/60 15.I došao sam upisat felge 205/45 16 borbet sa rubom i lik mi je rekao da ne može jer mi gume previše vire van gabarita auta.Onda sam našao 195/45 16 od frenda i otišao upisat.Za to sam platio nekih 45 kn, a po zakonu smiješ imat jednu dimenziju više širine gume tako da mi murja ne može srat ništa ja se nadam. Tlače samo ako imaš veću colažu.
Evidentirano
golfijaner
Predsjednik kluba

VW mk1 GTI

« Odgovor #19 na: Oľujak 03, 2007, 02:28:44 »

po zakonu ti kotac ne smije biti izvan blatobrana pa makar vrijedilo ono za jednu dimenziju Smiley
Evidentirano

@TUNING@
Gost
« Odgovor #20 na: Oľujak 05, 2007, 10:41:08 »

a evo da se i ja nadovezem na temu pa postavim jedno pitanje pa ko zna nek odgovori.Na autu su mi 185/65/r14 smijem li staviti 195/50/r14 a da nemam komplikacija sa policijom i tehnickim,skuzio sam da moze biti za jednu dimenziju vise ali mogu li spustit sa 65 na 50.unaprijed hvala.
Evidentirano
markus
Punopravni član

« Odgovor #21 na: Oľujak 06, 2007, 08:09:52 »

to @tun@
toga vise nema jedna dimenzija gore dole...to je history, sad moras pitat kontrolora na tehnickom dali ti smijes te gume stavit na svoj auto jer oni imaju za svaki auto raspon od npr 10 varijanti pa ako je ta tvoja na listi mozes inace puska... inace taj raspon pise u nekim njihovim knjigama koja im je tvornica dala
Evidentirano
zzip
Punopravni član

« Odgovor #22 na: Oľujak 26, 2007, 10:32:40 »

postoje 2 varijante... jedna je ova koju je BRAVO objasnio i ta je najbolja... i najjeftinija...

druga je da se ide raditi atest koji je cca 100-1200kn...

govorim iz iskustva jer idući tjedan idem upisati 17" koje sam stavio na bravu... a imao sam 15...
Evidentirano

FiatRacer
Punopravni član

« Odgovor #23 na: Travanj 12, 2007, 12:35:03 »

ja na tipa stavio 205-50-15,dosao 3godine zaredom na tehnicki(pećine.rijeka)uredno prosao tehnicki,auto spusten ,jedva isao na valjke,policija me par puta zaustavila i nikad srala,osim sto sam uvik morao ugasit maglenke
Evidentirano
Stealth
Punopravni član

« Odgovor #24 na: Travanj 12, 2007, 12:39:24 »

ZOVI ME NA MOB...papak jedan sta me ne pitas...
Evidentirano
sax
Član kluba

RIspekt: +2/-0

« Odgovor #25 na: Siječanj 24, 2009, 01:33:44 »

slucajno naletio na ovu temu,ja imam  u knjizici upisane gume 165/70/13,a na tehnicki sam dosao sa gumama 175/60/14 i u napomenu su mi napisali dodatne gume:175/60/14 i lupili pecat tehnickog.Nisam nista posebno platio
Jel se sta promijenio zakon od prosle godine vezano za ovo.

Evidentirano

Grad Trsat
Firechicken
Član kluba

RIspekt: +1/-2

Boca Cole ima veći obujam od vaąih auta.. =P

« Odgovor #26 na: Siječanj 24, 2009, 04:26:28 »

joą uvijek prolazi upisano pod napomenom tako da se nemoraą brinut.. Smiley Wink
Evidentirano

_____________Track Inspired | Street Ready______________

Prednji pogon je izmiąljen da bi i ljudi koji neznaju, mogli vozit.. =D
jetta rs
Punopravni član

« Odgovor #27 na: Siječanj 24, 2009, 05:38:58 »

joą uvijek prolazi upisano pod napomenom tako da se nemoraą brinut.. Smiley Wink
Neprolazi bar kod nas u ZG.!!
Doąo proąli tjedan na tehnički s zimskim original gumama 155/70/13 koje su upisane u knjiľicu, i pitam gospodina dal mogu pod napomenu stavit da ima joą jednu dimenziju guma koje su mi ljetne 185/55/13, veli on da se to viąe neradi da se mora nanovo mijenjet knjiľica auta da bi se upisala nova dimenzija guma!!! Tako sam moro mjenjat knjiľicu vozila kad sam montiro kuku na drugi auto da bi je mogo upisati!!!
Evidentirano
Firechicken
Član kluba

RIspekt: +1/-2

Boca Cole ima veći obujam od vaąih auta.. =P

« Odgovor #28 na: Siječanj 24, 2009, 05:45:58 »

ja sam na zadnjoj registraciji bio u 9.mj. i samo su mi upisali pod napomenu 245/45/17.. ątopali me par puta i nikakvih problema..

bitno je samo da je upisano, jer ipak je i na napomeni pečat tako da nema frke.. Smiley
Evidentirano

_____________Track Inspired | Street Ready______________

Prednji pogon je izmiąljen da bi i ljudi koji neznaju, mogli vozit.. =D
Trojan
Punopravni član

« Odgovor #29 na: Siječanj 24, 2009, 06:00:33 »

Ja sam svoje upisao kad sam radio atest plina.....bez ikakvih problema.....e sad da nisam radio atest za plin, onda bi morao za felge.....sa 195/50/15 na 205/40/17...sad mi je 17 jedina dimenzija u knjiľici i sve 5  Wink
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Crotuners.com postoji od 01.03.2005.